kasimir og karoline

Vi gir bort billetter til «Kasimir og Karoline» på Det Norske Teatret!

Hvem har vel ikke vært ute på byen i selvdestruktive ærend? Kasimir og Karoline handler om et par som når bunnen på en Oktoberfest. Tilliten mellom kjærestene råtner gradvis vekk, og gir plass til begjær, sjalusi og andre mørke personlighetstrekk. Stykket ble skrevet av den østerrisk-ungarske Ödön von Horváth i 1932, og stiller blant annet spørsmålet om klasse påvirker relasjonene våre. Hvis du som oss tilhører den klassen som gjerne har litt lite å rutte med, kan du glede deg over at om du stikker av med billettene kan det påvirke dine finansielle sjanser til å for eksempel ta deg råd […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.