kasimir og karoline

Vi gir bort billetter til «Kasimir og Karoline» på Det Norske Teatret!

Hvem har vel ikke vært ute på byen i selvdestruktive ærend? Kasimir og Karoline handler om et par som når bunnen på en Oktoberfest. Tilliten mellom kjærestene råtner gradvis vekk, og gir plass til begjær, sjalusi og andre mørke personlighetstrekk. Stykket ble skrevet av den østerrisk-ungarske Ödön von Horváth i 1932, og stiller blant annet spørsmålet om klasse påvirker relasjonene våre. Hvis du som oss tilhører den klassen som gjerne har litt lite å rutte med, kan du glede deg over at om du stikker av med billettene kan det påvirke dine finansielle sjanser til å for eksempel ta deg råd […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X