beglomeg, morten andersen

La Beglomeg kickstarte 2018 med deres nye, håpefulle singel

Går det bra etter nyttårsaften, eller? Fortsatt dårlig samvittighet etter at du sved hull i jakken til Petter med stjerneskudd fordi han gruste deg i en diskusjon om Bitcoins? Tid for skjerpings, tid for ny Beglomeg-singel. «Kom deg over» stiller mange spørsmål, men besvarer ingen. Vi snakket med bandets helt egne Raymond T. Hauger og Axel Larsen fra Jesusvenner for å bli klokere på Beglomegs euforiske åpning av det nye året, kjent som «2018». Les også: Det aller verste som skjedde i 2017 Denne singelen er veldig bra, kan vi få et nytt album snart også? – Så fint dere […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.