LUKE 17: Martin Schanche slår AUFer

Det beste med denne videoen er at man kan kjenne seg igjen dersom man har deltatt på en skoledebatt... Hvem har vel ikke blitt lurt til å komme til en skole for å snakke foran noen unge mennesker? LUKE 16: Aksel Hennies manager i statene Det blir imidlertid for mye for den tidligere rallysjåføren og realitystjernen når en nesevis AUFer kaller ham feig. Trykk på videoen nede og se hva som skjer davel? :P

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X