Unge ferrari

Vi gir bort billetter til Arif & Unge Ferrari i Spektrum!

Arif og Unge Ferrari har de siste årene hatt hver sin knalle karriere, med Spellemann, publikumsrekorder og gode anmeldelser, og nå avslutter de årets Skandinavia-turné i selveste Oslo Spektrum! Men la meg gjette, du har brukt opp alle pengene på gullvafler og bingo igjen, og har derfor ikke råd. Typisk deg! Derfor er det bra at NATT&DAG gir bort en håndfull billetter! Skriv navnet på en venn i kommentarfeltet på Facebook ELLER send mail til konkurranse@nd.no. Så kan dere sammen se «Oslos nummer én spytter» stå på byens mest legendariske storscene med sin venn Unge Ferrari, hengende i lianer. (Ingen aldersgrense!) […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.