Unge ferrari

Vi gir bort billetter til Arif & Unge Ferrari i Spektrum!

Arif og Unge Ferrari har de siste årene hatt hver sin knalle karriere, med Spellemann, publikumsrekorder og gode anmeldelser, og nå avslutter de årets Skandinavia-turné i selveste Oslo Spektrum! Men la meg gjette, du har brukt opp alle pengene på gullvafler og bingo igjen, og har derfor ikke råd. Typisk deg! Derfor er det bra at NATT&DAG gir bort en håndfull billetter! Skriv navnet på en venn i kommentarfeltet på Facebook ELLER send mail til konkurranse@nd.no. Så kan dere sammen se «Oslos nummer én spytter» stå på byens mest legendariske storscene med sin venn Unge Ferrari, hengende i lianer. (Ingen aldersgrense!) […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X