sturla hausgjerd

Sturla Hausgjerd gjester Podcast om rus: – I rusbehandling bør man få ruse seg så mye man vil

– Man må få benzo, man må få heroinassistert behandling. I nyeste episode av Podcast om Rus møter programlederne Bøffert og Per Ståle samfunnsdebattant Sturla Hausgjerd, som for NATT&DAGs semi-faste lesere knapt trenger noen introduksjon. Han snakker om sin opplevelse av rusfrihet, fyrer av hotte politiske takes og forteller om Oslos rusmiljø på 2000-tallet. Les også: Hva slags ruspolitikk vil velgerne egentlig ha? Drøm deg tilbake til Hartvig Nissen, da gutta brukte Oakley-briller uironisk, da SMART Board bare var fjern sci-fi, og skolegården ble dominert av A- og B-gjeng-lærlinger. – Jeg sloss aldri, jeg turde ikke det. Jeg sier ikke jeg er en pasifist, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X