Sturla Hausgjerd gjester Podcast om rus: – I rusbehandling bør man få ruse seg så mye man vil

Sturla Haugsgjerd snakker om sin opplevelse av rusfrihet, fyrer av hotte politiske takes og forteller om Oslos rusmiljø på 2000-tallet.

b
a

– Man må få benzo, man må få heroinassistert behandling.

I nyeste episode av Podcast om Rus møter programlederne Bøffert og Per Ståle samfunnsdebattant Sturla Hausgjerd, som for NATT&DAGs semi-faste lesere knapt trenger noen introduksjon. Han snakker om sin opplevelse av rusfrihet, fyrer av hotte politiske takes og forteller om Oslos rusmiljø på 2000-tallet.

Les også: Hva slags ruspolitikk vil velgerne egentlig ha?

Drøm deg tilbake til Hartvig Nissen, da gutta brukte Oakley-briller uironisk, da SMART Board bare var fjern sci-fi, og skolegården ble dominert av A- og B-gjeng-lærlinger.

– Jeg sloss aldri, jeg turde ikke det. Jeg sier ikke jeg er en pasifist, jeg sier bare at jeg er en feiging.