sturla hausgjerd

Sturla Hausgjerd gjester Podcast om rus: – I rusbehandling bør man få ruse seg så mye man vil

– Man må få benzo, man må få heroinassistert behandling. I nyeste episode av Podcast om Rus møter programlederne Bøffert og Per Ståle samfunnsdebattant Sturla Hausgjerd, som for NATT&DAGs semi-faste lesere knapt trenger noen introduksjon. Han snakker om sin opplevelse av rusfrihet, fyrer av hotte politiske takes og forteller om Oslos rusmiljø på 2000-tallet. Les også: Hva slags ruspolitikk vil velgerne egentlig ha? Drøm deg tilbake til Hartvig Nissen, da gutta brukte Oakley-briller uironisk, da SMART Board bare var fjern sci-fi, og skolegården ble dominert av A- og B-gjeng-lærlinger. – Jeg sloss aldri, jeg turde ikke det. Jeg sier ikke jeg er en pasifist, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.