Er dette den mest upopulære videoen på Internett akkurat nå?

Har du ikke fått med deg den siste woke-trenden eller, din fascist? Victoria Princewill, skribent med master i filosofi fra University College of London, argumenterte nylig i en BBC-video at «white people’s» bruk av «black people reaction GIFs» er vår moderne ekvivalent til blackface-sminken fra forrige århundrets Minstrel-shows. Princewell kaller dette fenomenet for DIGITAL BLACKFACE. Mørkhudede mennesker skal selv få velge hvordan de vil fremstilles, og GIFs bidrar til en unyansert og todimensjonal oppfatning av demografien, mener hun. Et av premissene er at de fleste GIFs inneholder mørkhudede fjes. NATT&DAGs frivillige research-avdeling slo på datamaskinen, gikk inn på GIPHY.com og forsikret oss om at nei, vi lever […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.