– Terapimetoden det reklameres for på Tryggikroppen.com minner sterkt om «homoterapien» man kan finne i USA

Siden februar i fjor har vi i Norge fått mulighet til å observere en oppblomstring av vår egen representant for en ideologi som ofte blir forkortet til TERF: Trans-ekskluderende radikalfeminisme. En feministisk ideologi der det ikke er plass til transpersoner. Tonje Gjevjon har fått uttrykke sin forferdelse over at transpersoner har støttespillere i organisasjoner som for eksempel FRI, Skeiv Ungdom, Skeiv Verden etc. Denne utestengelsen av transpersoner forsvares med at transkvinner har i en periode av livet erfart mannlige privilegier og derfor ikke bør aksepteres som verdige deltagere i feministiske foraer. Dette til tross for at transkvinner i behandlingsfasen opplever […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X