– Terapimetoden det reklameres for på Tryggikroppen.com minner sterkt om «homoterapien» man kan finne i USA

Siden februar i fjor har vi i Norge fått mulighet til å observere en oppblomstring av vår egen representant for en ideologi som ofte blir forkortet til TERF: Trans-ekskluderende radikalfeminisme. En feministisk ideologi der det ikke er plass til transpersoner. Tonje Gjevjon har fått uttrykke sin forferdelse over at transpersoner har støttespillere i organisasjoner som for eksempel FRI, Skeiv Ungdom, Skeiv Verden etc. Denne utestengelsen av transpersoner forsvares med at transkvinner har i en periode av livet erfart mannlige privilegier og derfor ikke bør aksepteres som verdige deltagere i feministiske foraer. Dette til tross for at transkvinner i behandlingsfasen opplever […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.