God Helg x 3! Nye album fra Tyler, the Creator, Meek Mill og NAV & Metro Boomin!

Som 730.no meldte tidligere denne uken har hip hop for første gang i historien passert rock som den mest konsumerte sjangeren i USA. Ikke vet vi hvorfor, men det kan ha noe med å gjøre at det slippes gode hiphopalbum sånn ca. hele tiden. Bare i dag har Tyler, the Creator, Meek Mill og NAV & Metro Boomin sluppet album. Nice. LES OGSÅ: Spilleliste: Snow Boyz, Arif, Waxahatchee, Shabazz Palaces +++ er best akkurat nå! Flower Boy - Tyler, the Creator Ærlig talt trodde vi at Tyler, the Creator hadde falt av for lenge siden, men på en eller annen måte har han bitt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X