kuuk

Spilleliste: Lorentz, Pasha, Julia Jacklin, Kjartan Lauritzen+++ er best akkurat NÅ

Pasha – Way Up
Du skal være bra fremoverlent for å erklære deg selv Norges søteste rapper. (Er ikke alle de norske rapperne (bare) søte?). Men det har Pasha gjort, og det får være greit det, fordi her leverer han ganske bra.

KUUK – Klitthopp
Altså, hvis ikke refrenget «Klitthopp, drukner deg som havet, ti fingre oppi fitta vi kan ta det» synges, ropes og stønnes hele tiden overalt i hele sommer, skjønner vi ærlig talt ikke noe av hva som skjer i verden lenger.

Les også: 10 fingre i fitta og fem i bagen med KUUK på Grønland

Lorentz – Schnip schnip
Bare sånn HELT uten videre, uten noe forvarsel, så er han tilbake, verdens eneste Lorentz – med et helt nytt, helt album! «Schnip schnip» er kanskje den mest åpenbare hiten, og det er akkurat det vi vil ha nå, på vei inn i helga og greier

Se også: Videopremiere – Familiene til FOAMMM var kule på 70-tallet

H.E.R. – Still Down
Den mystiske skikkelsen H.E.R. følger opp fjorårets veldig fine H.E.R. Volume 1 med H.E.R. Voume 2. Ikke tro på de som sier noe annet enn at dette er noe av det beste du får innen sløv r&b akkurat nå.

Spillelista er presentert i samarbeid med ALI Kaffe

X