Tysk techno-trollmann til Sommerøya

Sommerøya slår hardt på booking-bongotromma i år, og nå gir de oss sjølvaste Stephan Bodzin. Bremen-DJen er en av de mest anerkjente og ettertraktede i Europa, kjent for sine intense live-sets der han briljerer på sitt hjemmelagde utstyr. Bodzin, som har en egen underkategori med quotes på Wikipedia-siden sin, har tidligere sluppet albumene Liebe ist… og Powers of Ten på sitt eget labelHerzblut, og er straks klar med sin tredje fullengder. Les også: Hvorfor lager bergensere så bra solskinnsmusikk? Sommerøya arrangeres på Langkaia i Oslo 18. og 19. august. I år blir det både utendørs og innendørs-scener, bygd opp som digre tre-pyramider! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X