Alt-right-humor: Går Sam Hyde og showet World Peace over streken?

Han har arbeidet over hele kloden. Han er internasjonalt publisert. Han returnerte nylig fra Mogadishu der han fulgte de heroiske al-Mahamud-kvinnene i deres arbeid for å gjenopprette menneskeligheten i deres krigsherjede land. I tiden som kommer skal han utforske metamfetamin-handelen i Mongolia. Etter denne imponerende introduksjonen skrider en høy og kraftig, ung mann inn på TEDx-scenen på Drexel University. Han har utstående øyne gjemt bak tykke brilleglass og skjegg som tørt ugress. Han er iført rød joggedress, rød lue og rustning. Mannen ber TED-publikummet om å klappe seg selv på skuldrene sine. Bokstavelig talt. De adlyder, og sitter lydige gjennom […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X