Smil & Gift møter Cathrine Linn Kristiansen

Kvinnehelse er et hett tema om dagen. Vi slo av en prat med Cathrine Linn Kristiansen, politisk rådgiver i Norske Kvinners Sanitetsforening og talsperson for Kvinnefronten, og stilte henne noen brennende spørsmål: Hvor mye pesos håver NKS inn på fastelavnsris? Er kebabtyveri en del av kvinnekampen? Og hva er egentlig kvinnehelse i det hele tatt?    Du skal bli intervjuet av to menn nå. Tanker?– Haha! Nei, det er jo en mannsdominert bransje, er det ikke? Så det er ikke så uvanlig, det, vel.  Hvorfor er rynker helseskadelig?– Rynker? Haha. Nei, mange mener tydeligvis det påvirker livskvaliteten stort. I utgangspunktet er det ikke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.