Smil & Gift møter Cathrine Linn Kristiansen

Kvinnehelse er et hett tema om dagen. Vi slo av en prat med Cathrine Linn Kristiansen, politisk rådgiver i Norske Kvinners Sanitetsforening og talsperson for Kvinnefronten, og stilte henne noen brennende spørsmål: Hvor mye pesos håver NKS inn på fastelavnsris? Er kebabtyveri en del av kvinnekampen? Og hva er egentlig kvinnehelse i det hele tatt?    Du skal bli intervjuet av to menn nå. Tanker?– Haha! Nei, det er jo en mannsdominert bransje, er det ikke? Så det er ikke så uvanlig, det, vel.  Hvorfor er rynker helseskadelig?– Rynker? Haha. Nei, mange mener tydeligvis det påvirker livskvaliteten stort. I utgangspunktet er det ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X