5 matretter som er både guilty og pleasure

Mat-guilty pleasures – eller M-GP – er en Facebook-gruppe for de som synes matsnobberiet har gått for langt. Liker du å lage ceviche, poke, ramen og din egen hjemmelagde kimchi? Ligg unna. Er du lidenskapelig opptatt av pizza-modding, grillpølser, ost, samt villig til å putte italiensk salat på det meste– da vil du ikke angre på medlemskap i M-GP-gruppen. Initiativtaker og primus motor er frontfigur i bandet Beglomeg, Raymond T. Hauger. Vi tok kontakt for å høre hva som er greia. Hva var motivasjonen da du startet gruppa? – Jeg hørte et rykte om en person i restaurantbransjen, faktisk en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X