Festivalsommeren: Det beste på Mablis!

Det nærmer seg ekte sommer og ekte festivalsommer, og vi har tatt for oss det meste av festivalprogrammer for å sørge for at vi får med oss ALT som er verdt å se. Ja, alt. Først ut av de norske festivalene som er verdt å besøke, er ett år gamle Mablis på Vålandskogen i Stavanger, 9. og 10. juni. Her er det beste de har å by på! Nora Collective Tre av Norges mest kickass rappere på én og samme scene! Den fremtidsrettede og følsomme Philip Emilio, Unge Ferrari med gode terningkast og Årets Nykommer-pris fra P3 Gull i baklomma […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X