VIDEO: Amerikanske fans skjærer DRIB inn i huden

Kineserne som stalker Skam-Isak og okkuperer Hartvig Nissen er kanskje klin gærne, men har de utført Skam-scarification? Ikke som vi har sett! Da er det et stykke opp til fanatismen til fansen av den norske filmen DRIB, skal vi tro regissør Kristoffer Borgli. I dette klippet (som regissøren har sendt oss) snakker tre amerikanske jenter om hvor mye de digger filmen, slår hverandre i fjeset for å bevise det, og skjærer tittelen inn i huden på hverandre for å bevise det enda mer. – Vi fikk flere eposter fra noen jenter fra Los Angeles som hadde sett filmen på premieren […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X