BILDESERIE: Interiørbilder fra Åndenes Makt hjemsøker oss i søvne

Etter at vi publiserte Interiørbilder fra Luksusfellen og en påfølgende vitenskapelig analyse etterspurte flere (minst to!) av våre lesere en lignende undersøkelse av Åndenes Makt. To år og 2,81 døgn med ÅM senere er vi omsider klare til å presentere fruktene av vårt arbeid! Med utgangspunkt i våre 10 studiepoeng fra SOSANT1000 (karakter C) har vi analysert interiørtrender og kommet frem til en liten guide du kan bruke for å unngå å bli hjemsøkt: Helgrå stuer har alltid en sterk ånd i seg, noe som trolig betyr at ånder ikke liker helgrå stuer. Alle stuer med «THIS IS ANFIELD»-skilt har en ånd i seg, noe som trolig betyr […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X