«The Crazy Rackelhahn» er et presist eksempel på hvordan et samfunn reagerer i møte med total nihilisme

Livet går sin gang. Det er den beroligende, første setningen som blir sagt i The Crazy Rackelhahn, en av de beste, sanneste og vondeste videoene på internett. Året er 1999, Lene Marlin har akkurat vunnet fire Spellemannspriser og hitlister verden over domineres av historien om en blå, liten fyr som lever i en blå verden og alt han ser er blått. Statsministeren i Norge er prest og leder den såkalte «sentrumsregjeringen» bestående av KrF, Venstre og Senterpartiet. På NRK sitter programledere med hedmarksdialekt i en lyng og innleder klipp fra skog og mark. Det er rolig fredagsstemning i AS Norge. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X