«The Crazy Rackelhahn» er et presist eksempel på hvordan et samfunn reagerer i møte med total nihilisme

Livet går sin gang. Det er den beroligende, første setningen som blir sagt i The Crazy Rackelhahn, en av de beste, sanneste og vondeste videoene på internett. Året er 1999, Lene Marlin har akkurat vunnet fire Spellemannspriser og hitlister verden over domineres av historien om en blå, liten fyr som lever i en blå verden og alt han ser er blått. Statsministeren i Norge er prest og leder den såkalte «sentrumsregjeringen» bestående av KrF, Venstre og Senterpartiet. På NRK sitter programledere med hedmarksdialekt i en lyng og innleder klipp fra skog og mark. Det er rolig fredagsstemning i AS Norge. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.