– Å nærmest avfeie sovevoldtekter som en fellesbetegnelse for ungdommelig utprøving er svært uheldig

Bakgrunn: Cecilia Johansen skriver i en kommentar til lagdommer Rune B. Hansens uttalelser om at sovevoldtekter bør behandles likt som overfallsvoldtekter, at «Voldtekt er voldtekt, uansett om den skjer i en seng, på en fest eller i en mørk bakgate». Rune B. Hansens svar: – Min «synsing» er resultatet av mer enn 30 års arbeid Først og fremst ønsker jeg å presisere at Rune B. Hansen selvfølgelig skal få benytte seg av retten til å uttale seg, og at det er fint at han ønsker å oppklare eventuelle misforståelser. Det finnes heller ingen tvil om at strafferammene tilknyttet voldtekt burde […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.