– Voldtekt er voldtekt, uansett om den skjer i en seng, på en fest eller i en mørk bakgate

Torsdag 27. april ønsket NRK å rette søkelyset mot de vanskeligere overgrepssakene, hvor ord som gråsone gjerne blir nevnt, diskutert og problematisert både én og ti ganger. En av disse sakene omhandlet sovevoldtekter,  og lagdommer og tidligere politimester Rune B. Hansen problematiserer hvorvidt denne typen voldtekter burde behandles likt som overfallsvoldtekter. Førstnevnte kan jo tross alt ødelegge livet til den som voldtar. Jeg synes det er flott hvordan denne middelaldrende og privilegerte mannen tar en såpass utsatt gruppe i forsvar. At han bruker sin rettslige makt til å virkelig gjøre en forskjell for de som trenger det mest. De som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X