harald eia

Kommentar: Hvis barna til innleggsforfatteren i Dagbladet ender med å bli mobbere, er det ikke fordi de lærte det av Harald Eia

Forrige uke: I Mandagsklubben på TVNorge rantet Harald Eia mot det ubehjelpelige språket i datterens lærebok i KRLE. I dag: Et debattinnlegg mener Eia er en mobber, og at han med sitt foregangseksempel lærer de oppvoksende generasjoner å mobbe. «Med mange år bak seg har han satt scene for at det er helt greit å bedrive mobbing». Umiddelbare tanker: 1) Innleggsforfatteren konkluderer med at dette er mobbing, uten hverken å klargjøre hva han definerer som mobbing, eller å komme med et eneste konkrete eksempel på hva som var mobbing i Eias monolog. Det bare ER det, fordi han har sagt det. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.