harald eia

Kommentar: Hvis barna til innleggsforfatteren i Dagbladet ender med å bli mobbere, er det ikke fordi de lærte det av Harald Eia

Forrige uke: I Mandagsklubben på TVNorge rantet Harald Eia mot det ubehjelpelige språket i datterens lærebok i KRLE. I dag: Et debattinnlegg mener Eia er en mobber, og at han med sitt foregangseksempel lærer de oppvoksende generasjoner å mobbe. «Med mange år bak seg har han satt scene for at det er helt greit å bedrive mobbing». Umiddelbare tanker: 1) Innleggsforfatteren konkluderer med at dette er mobbing, uten hverken å klargjøre hva han definerer som mobbing, eller å komme med et eneste konkrete eksempel på hva som var mobbing i Eias monolog. Det bare ER det, fordi han har sagt det. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X