Misty Coast
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konsertaktuelle Misty Coast plukker sine låtfavoritter

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. I dag: Misty Coast Aktualitetsknagg? Spiller på Internasjonalen i Oslo på fredag. Er bra. Misty Coast er  det nye bandet til Richard Myklebust og Linn Frøkedal fra den gamle N&D-favoritten The Megaphonic Thrift, og den gamle N&D-favoritten Mattias Tellez har blant annet produsert deres «Funny World» som var på vår Best akkurat nå-liste for noen uker tilbake. Fredag spiller de på Internasjonalen i Oslo sammen med med-bergenserne Strange Helios. Hva skal du høre på til den tid? Her er Misty Coasts egne forslag. Hilma Nikolaisen – Word – […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.