Klara klok legges ned – her er de 12 beste spørsmålene vi fant

Klara Klok, den hormonelle lillesøsteren til Kvinneguiden, har ikke fått plass i neste års statsbudsjett og legges ned etter 16 år med storhet. KKs arkiver består primært av spørsmål om analsex og cottage-cheece-utflod, men gjemt innimellom disse spørsmålene finnes det et knippe gullkorn som gir et bedre innblikk i ungdommens såre tilværelse enn det noen ungdomsroman gjør. Vi har plukket et knippe av våre favoritter, post gjerne dine egne i kommentarfeltet. Dersom du er ung og rådvill fremover, kan du sende dine spørsmål til redaksjonen@nattogdag.no, så skal vi forsøke å svare deg etter beste evne. Vi kan mye om russisk litteratur, ikke fullt like […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X