ÅRETS STEMME: Sister-Hood viser at ideen om én «muslimsk kvinne» ikke finnes

Årets stemme 2016:  Sturla Haugsgjerd Mímir Kristjánsson Sister-hood.com Her er ALLE nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Det norskledede, internasjonale nettmagasinet/meningskollektivet Sister-hood har vært en skinnende stjerne på en deprimerende integreringshimmel i år. I tillegg til å være et imponerende velorganisert nettmagasin med godt innhold, har de klart å skape et debattklima rundt spørsmål om likestilling og islam vi aldri har sett makan til. Magasinet favner nå over hundre kvinner med muslimsk opprinnelse fra ulike land, og det er noe vidunderlig deilig i at denne oppnåelsen også kommer som en feit finger til Listhaug, Trump, Le Pen og de andre med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.