– Retretten driver rent lureri og potensielt farlig behandling av pasienter med abstinenser

I novemberutgaven av NATT&DAG hevder styreleder for Stiftelsen Retretten, Knut T. Traaseth, at påstandene vi har fremmet om en økonomisk dobbeltrolle og at akupunktur ikke virker er uriktige og injurierende. Mina Gerhardsen, som ble kåret til årets verste stemme av Natt&dag i 2015, uttalte i januar at rusdebatten «bør baseres på forskning og fakta, ikke ønsketenkning og myter». Da samme Gerhardsen i forhandlingene om statsbudsjettet nylig dro med seg en stiftelse som bruker akupunktur og vitaminer på rusavhengige for å hjelpe dem med å få mer penger og fast post på statsbudsjettet, ble det vanskelig å ikke reagere. «Lynsjemobben som er mobilisert på sosiale medier viser hvorfor […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.