Vinn billetter: Første jubileumskonsert med KORK og Tine Thing Helsetth

Kringkastingsorkesteret feirer år, og tar en feiring før den store feiringen.

SPONSET INNHOLD
b
a

NRK Store studio
1. september
kl. 19.30

70 år er ingen alder!

Kringkastingsorkestret (KORK) feirer 70 år  2016, og den store feiringen skal skje i slutten av oktober. Sånn er det jo ofte når man har bursdag på sommeren, så venter man til et passende tidspunkt når man kan invitere alle. Likevel: En liten feiring på sjølve dagen er jo også digg. Dobbel feiring!

Derfor inviterer KORK til NRK Store Studio for en feiring før feiringen, og du kan få billetter! Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til konkurranse[at]nd.no med emnefeltet «KORK!», så trekker vi noen som får se KORK, dirigent Miguel Harth-Bedoya trompetisk Tine Thing Helseth fremføre, Edvard Grieg: Musikk til Peer Gynt (utdrag), Jan Erik Mikalsen: Song, og Alfred Janson: Variations over Variations over a Norwegian Folk Tune.

Ses!

Kringkastingsorkesteret