I kveld: Qvenild 3 X DUO​ under Oslo Jazz!

SPONSET INNHOLD
b
a

Qvenild
3 X DUO​
Norges musikkhøgskole, tirsdag 16. august, kl. 20.00

Den norske jazzpianisten, bandlederen og iskongen Morten Qvenild har hatt en pianofinger i mye av det som har skjedd i norsk jazz-, pop- og eksperimentell-musikk de siste årene, og har spilt i band som The Shining og Jaga Jazzist; vært det magiske orkesteret til Susanna & the Magical Orchestra; spilt i supergruppa The National Bank, og turnert med Solveig Slettahjell, Nils-Petter Molvær og Bertine Zetlitz.

For å nevne noen og noe. På Oslo Jazz avslutter han sitt kunstneriske stipendiatprosjekt «The HyPer(sonal) Piano» i duett med Hilde Marie Holsen (trompet og elektronikk), Al Khowarizmis mekaniske orkester av Christian Blom og sPacemoNkey med Gard Nilssen (trommer).

Sett gjerne av tiden du sparer på at vi ikke ramser opp flere Qvenild-relaterte prosjekter på å ta deg en tur.

Personal Piano by Morten Qvenild out 4th September 2015! from HyPer(sonal) Piano Video Stream on Vimeo.

Morten qvenild