Rupi Kaur Mensen
Foto: Gyldendal

«Mensen»: Marit Larsen snikskryter og 21 
andre tilnærminger i Gyldendals antologi

Jeg liker ikke blod. Jeg blir veldig stressa av masse blod, selv på film. Verst er det hvis det er blod som ikke stopper, fra sår som ikke blir behandlet. Det har blitt verre med årene også. Nylig nevnte jeg disse greiene for en venninne. Hun svarte meg, uaffektert: Ja, du er jo mann. «Hæ, hva skal det bety?» spurte jeg, dum som jeg er. Eeehh, du får ikke mensen? sa hun. Det hadde han ikke tenkt på, idioten. Men selvfølgelig har folk som blør flere dager hver eneste måned, et helt annet, mer avslappet forhold til blod. For veldig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X