Litt jazz på en torsdag? Se Ayumi Tanaka Trio på Sentralen

Tanaka blander den skandinaviske jazzen med sin egen japanske bakgrunn.

SPONSET INNHOLD
b
a

Ayumi Tanaka Trio
Sentralen – Forstanderskapssalen
torsdag 18. august, kl. 22.00

Ayumi Tanaka er opprinnelig fra Japan, men flyttet til Norge og Oslo i 2011 for å studere jazz og improv. Siden den gang har hun opptrådd flere ganger både i hovedstaden og utenfor, og er blitt en stamgjest på Oslos jazzklubber. Noe av det mest interessante med Tanaka er hvordan hun blander den skandinaviske jazzen med sin egen bakgrunn.

Under Oslo Jazz spiller hun med Christian Meaas Svendsen (Duplex, Mopti, Paal Nilssen-Love Large Unit) og trommeslageren Per Oddvar Johansen (Vigleik Storaas Trio, Close Erase, Airamero, The Source, Petter Wettre, Zanussi 5, Joshua Redman etc) – som hun har spilt med både live og på skive tidligere.

Sammen jobber de fram et tight og meditativt jazzsett, hvor trolig mye er fra deres siste album Memento.​

Kjøp billetter her, eller i døra.

ayumi tanaka trio