Osloloopholes

Noen gjemmer små bøker med «smutthull, tips og triks» i Oslo

Instatirsdag-redaksjonen dekker både internasjonale, nasjonale og lokale kontoer, og denne tirsdagen er viet til Oslo-kontoen @osloloopholes. Den hovedsakelig video-baserte kontoen viser små fanzine-aktige bøker som blir gjemt i kriker og kroker i Oslo. Bøkene har tittelen «OSLO – smutthull, tips og triks». – Jeg kan bruke byen som en arena for å distribuere bøkene på Men når det viser seg at det ikke er tips til å få hipstermedia til å skrive om Instagram-kontoer, hva er det da? – Tips og triksene baserer seg på Oslo sentrum, og hvordan man kan bruke byen til sin egen fordel, gjerne uten penger, forteller Morten Jensen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.