Kommentar: – Ikke legg ned nerdenes viktigste studium

De siste dagene har en samlet film- og TV-bransje rast mot Høgskolen i Lillehammer. Hvordan har en avsidesliggende utdanningsinstitusjon klart å terge på seg hele den norske medieskaren? Jo, ved å ville sløyfe et studium som heter Film- og fjernsynsvitenskap. Høgskolens begrunnelse er at studiet ikke haler inn nok søkere. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på hvordan studiet har blitt prioritet de siste årene – stuet bort i ei lita brakke, malplassert innunder avdeling for juss og idrett. Så hva er det egentlig som foregår på dette studiet som høgskolen ønsker dødt? På studiet mitt refererer foreleserne våre […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.