– Er man så arrogant at man ber en storvokst og fysisk aktiv gjest om å ta det litt rolig på dansegolvet av hensyn til andre gjester, så er det bare rett og rimelig at gjesten forsvarer sin ære ved å kline ei flaske i ansiktet på vakten, med full kraft.
– Er man så arrogant at man ber en storvokst og fysisk aktiv gjest om å ta det litt rolig på dansegolvet av hensyn til andre gjester, så er det bare rett og rimelig at gjesten forsvarer sin ære ved å kline ei flaske i ansiktet på vakten, med full kraft.

– Det spiller ingen rolle om han er pappa og ektemann. Han er fortsatt bare en jævla dørvakt!

Det som har skjedd i fylla, har liksom ikke skjedd på ordentlig. Det er som om det finnes en surrealistisk verden hvor hverdagen har tatt pause, der normal folkeskikk og oppførsel ikke gjelder.  Det føles naivt å tro at dørvakter har til hensikt å skape trivsel, trygghet og sikkerhet for sine gjester. Det er lettere å akseptere at dørvaktene har en personlig agenda mot gjestene de setter grenser for, som trynefaktor, diskriminering eller rasisme. Man vet jo selv best når man har drukket for mye, og det er først når man er på grensen til bevisstløs. Eller? De udugelige dørvaktene som kaster ut […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X