10 grunner til at Norge ikke kan ta imot hele Afrika

I et forsøk på å gjøre sitt eget folkelige stunt – sin egen versjon av sin fars berømte trikketur – har kong Harald uttalt at Norge «ikke kan ta imot hele Afrika». Til stående applaus fra både Sylvi Listhaug og Abid Raja. Det er jo artig at det ultimate symbolet på folkelighet i 2016 er rasisme. Men vi må jo gi kongen rett: Vi KAN faktisk ikke ta imot hele Afrika. Og for å underbygge Kongens påstand med litt empiri – og fordi det er fredag, og vi i NATT&DAG eeeelsker å bidra til den farsen kjent som norsk offentlighet – har vi samlet sammen ti grunner til hvorfor Kongen har helt rett.

Henrik Ingebrigtsens selvtillit ville ha fått seg en alvorlig knekk
Plutselig er det litt tøffere konkurranse på 1500 meter i NM. Laserfjerning av OL-tatoveringer er dyrt.

Innførselen av over 200 nye typer pattedyr ville ha gått hardt utover den norske sauebestanden
Når 80 ulver klarer å lage så mye kødd, tenk hvilket helvete 32 000 løver hadde lagd. Sandra Borch hadde blitt rasende.

Maaemo må få helt ny meny
Den nynordiske mattrenden får et alvorlig identitetsproblem, og verst går det ut over de som kjører hardest konsept: Maaemo. Siden alle norske dyrearter og planter skal ha hver sin rett, blir det nå uendelig mange retter, og man vil komme til å måtte være der i dagesvis.

Å ha den 6. høyeste befolkningstettheten i verden ville utgjort et betydelig trykk på velferdssystemet
Oljefondet blir verdt kun stusslige 6300 kroner per innbygger, hva får man vel for det i dag? Ikke en kaffe en gang, si!

Dan Børge ville hatt store problemer med å innta næring

Mia Gundersen ville ikke kunne beveget seg ute

miageparddd

Det er bare plass til én cougar i byen.

Innførselen av Kilimanjaro ville ha ført til betydelig nedgang i antall turister som besøker Jotunheimen
5895 blir det nye tallet å huske for alle som er glad i quiz.

kilimnjjhffd

Vi måtte ha lagd et helt nytt flagg
Den enkleste løsningen her blir nok å lage et slags unionsflagg, men siden Afrika tross alt er et kontinent bestående av 54 land, som alle skal representeres i dette flagget, vil det bli ekstremt trangt om plassen og det er nærmest umulig å få plass til alle disse flaggene i det norske flagget uten at det vil se stygt og rart ut. Dessuten kommer det til å bli sykt vanskelig å tegne, og mange barn vil nok ende opp med karpaltunnelsyndrom i svært ung alder.

couscoussalaten

RIP skatteparadis
DNB har som kjent drevet og putta penger i skatteparadiset Seychellene. Men nå vil Seychellene plutselig være i Norge.

Det er rett og slett ikke plass
Selv hvis vi inkluderer Svalbard, Dronning Mauds land, Jan Mayen, alle andre norsk biland og norsk territorialfarvann – så vil fortsatt en god del av Afrika måtte forbli værende i Afrika. Vi ville kanskje fått plass til Madagaskar men da måtte vi virkelig ha jobba for det.

Skjermbilde 2016-04-08 kl. 14.25.43

 

X