Her er vinnerne av NATT&DAGs Stavangerpriser 2015

Alle stemmene er telt, alle tellerne er stemt, og her er vinnerne av årets Stavangerprisen 2015! (Her er vinnerne fra Bergenprisen på Østre, Osloprisen på Rockefeller, og Trondheimprisen på Blæst også!) Årets ildsjel Siri Borge Kunstner, og sitter i styret i billedkunstnernes fagforening i Rogaland (BKFR) Sørgelig få Stavanger-kunstnere flytter tilbake til byen etter endt kunstutdanning utenbys. Heldigvis finnes det noen som fortsatt har troen på Stavanger som kunstby. Siri Borge har siden hjemkomsten markert seg som en viktig pådriver i Stavangers unge kunstmiljø. Borge er opptatt av de unge kunstnerne som velger bort Stavanger. Hun mener de er mange, og at byen trenger dem. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.