Hegnar.no feirer nye nettsider med finansnorge – og DU er invitert!

Tungt å stå opp om morran? Mistet troen på framtiden? Kanskje det hadde hjulpet litt med en festlig video signert Norges finansadel for å ta den verste brodden av den gryende depresjonen? Vi i NATT&DAG vet hva vi vil se på når de mørke tankene tvinger seg på og lyset i tunnelen virker så uendelig langt unna, vi vil se Ole Robert Reitan og Olav Thon lage gratulasjonsvideo til Tryge Hegnar!!! Velkommen til Hegnar.no sin bursdagsvideo :) For å feire at nettsiden er 20 år har Trygve oppdatert og modernisert nettavisen og invitert hele finansnorge til en herlig fest av en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X