Hegnar.no feirer nye nettsider med finansnorge – og DU er invitert!

Lurer du på hvordan finanseliten feirer bursdag? Hegnar.no er 20 år og feirer med årets flaueste video.

b
a

Tungt å stå opp om morran? Mistet troen på framtiden? Kanskje det hadde hjulpet litt med en festlig video signert Norges finansadel for å ta den verste brodden av den gryende depresjonen? Vi i NATT&DAG vet hva vi vil se på når de mørke tankene tvinger seg på og lyset i tunnelen virker så uendelig langt unna, vi vil se Ole Robert Reitan og Olav Thon lage gratulasjonsvideo til Tryge Hegnar!!!

Velkommen til Hegnar.no sin bursdagsvideo :) For å feire at nettsiden er 20 år har Trygve oppdatert og modernisert nettavisen og invitert hele finansnorge til en herlig fest av en video. Hvorfor? Det er et forferdelig godt spørsmål. 

Videoen er en samling av gratulasjoner sendt inn fra hele verden, ispedd noen artige animasjoner av børskurser og ballonger, og kompet med herlig gla’musikk. Men mer enn en enkel bursdagsvideo er det en invitasjon inn til en verden hvor man kan menge seg med pengene. Et herlig alternativt univers hvor framtidstroen er ubegrenset. Stedet der Petter Stordalen står i noe som ser ut som hjemmesydde haremsbukser i Dubai og kaller en nettavis «grensesprengende». Den magiske verden hvor halve videoen kuppes av en utgammel byoriginal som tror han skal holde en konfirmasjonstale til oppkomlingen Trygve.

Som vanlig destillerer vi det beste av videoen til ungdommens nettavis, memes, men det anbefales SELVFØLGELIG å sette volumet på fullt og se videoen fra start til slutt. Bli med inn i racerbilen hvor vi suser inn i framtiden sammen med ny-medias Martin Schanke, Trygve Hegnar selv. 

 

Liiten hilsen fra teknologi-staten California, oljeanalytiker Thina Saltvedt ser framover inn i framtiden. Legg spesielt merke til ballongbakgrunnen, her skal det festes:

yejwu (1)

Ingen bursdag uten en god roast! Sjefsøkonom Harald Magnus Andreassen minner oss alle på at Trygve tross alt er dritgammel og at det er imponerende at han får til ting:

yeixz

Se inn i ansiktet til ekte glede! Terje Tinholt var som en unge på julaften når nyheten om de nye nettsidene sprakk, men det er ikke alt som gir denne solstrålen livskraft og virilitet:

yeiv3

Hegnar.no er alltid gøy, noe av det morsomste analysesjefen i Netfonds vet er likevel å lese om ting han selv har sagt:

yeisj

Petter Stordalen gjør som vanlig alt helt riktig. Filmet i det man må anta er hagen hans har han en herlig salgspitch til de nye nettsidene, sagt på flytende «ungdomsk». Noen som fulgte med på integreringskurset i Teknologistan eller?

yeimh

Ole Robert Reitan har aldri lagt noe i mellom når det gjelder ting han står for. Melding til Trygve: Ole Robert følger med i tiden og det synes:

yeic8

Kan framtidsjaget bli for mye? Kan utviklingen bli for eksplosiv? Sjefsøkonom Jan L. Andreassen setter et tydelig «NEI»-stempel på den uttalelsen. Sistemann til det nye medie-Norge må bære 3D-brillene!

yei7k

Ptroo, vent litt! Hvem inviterte syvende far i huset til SoMe-rave? Jaja, noen må fortelle om hvor mye bedre ting var før og passe på at URL ikke blir det nye IRL:

yei5e

Men for guds skyld, se hele filmen. Det er det minste Norge fortjener på en dag som denne.