Anbefalt: «The Great Pretender» er sår og smart scenekunst av ypperste kvalitet

Multikunstneren Zachary Oberzan, som NATT&DAG intervjuet i 2013, innrømmer at han har store problemer med å skille virkelighet fra fiksjon.

b
a

THE GREAT PRETENDER
Zachary Oberzan
Teaterhuset Avantgarden 27. – 28. januar

Multikunstneren Zachary Oberzan, som NATT&DAG intervjuet i 2013, innrømmer at han har store problemer med å skille virkelighet fra fiksjon. I sin nyeste forestilling The Great Pretender omtaler han seg som en bedrager, men det er allikevel klart at alle hans forestillinger, på tross av at de utgjør en fantasifull potpurri av løgner og halvsannheter, essensielt er sannhetssøkende prosjekter som forsøker å finne løsninger på noen av de vanskeligste aspektene ved å være et menneske.

Oberzan er en fryktløst utleverende kunstner som lager vakker, morsom, sår og smart scenekunst av ypperste kvalitet. Det er, som vanlig, all mulig grunn til å innlede teatersesongen med et besøk på Avantgarden i Trondheim 27. og/eller 28. januar – om du ikke fikk det med deg på Black Box Teater i Oslo.

«The Great Pretender» trailer.1 from Zachary Oberzan on Vimeo.

Oberzan, The Great Pretender