Oberzan, The Great Pretender

Anbefalt: «The Great Pretender» er sår og smart scenekunst av ypperste kvalitet

THE GREAT PRETENDER Zachary Oberzan Teaterhuset Avantgarden 27. – 28. januar Multikunstneren Zachary Oberzan, som NATT&DAG intervjuet i 2013, innrømmer at han har store problemer med å skille virkelighet fra fiksjon. I sin nyeste forestilling The Great Pretender omtaler han seg som en bedrager, men det er allikevel klart at alle hans forestillinger, på tross av at de utgjør en fantasifull potpurri av løgner og halvsannheter, essensielt er sannhetssøkende prosjekter som forsøker å finne løsninger på noen av de vanskeligste aspektene ved å være et menneske. Oberzan er en fryktløst utleverende kunstner som lager vakker, morsom, sår og smart scenekunst av ypperste kvalitet. Det er, som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X