INSTAONSDAG: Ting som passer perfekt inn i andre ting

Vi har alle den venn(innen) om innstendig maser om at hen har «litt OCD» fordi vedkommende sorterer t-skjortene sine i kronologisk rekkefølge. Å påberope seg en potensielt invalidiserende lidelse ikke er en særlig fornuftig måte å beskrive seg selv på (til alle med OCD der ute: You the real MVP), men når det er sagt så er det noe tilfredsstillende med å se to ting som vanligvis ikke hører sammen fusjoneres helt sømløst. For å imøtekomme den nye mediehverdagen har vi denne uken gjort som BI gjorde og kastet en sinnsvak, firkantet idéball i lokalet til INSTATIRSDAG-redaksjonen og kommet frem til at det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X