INSTAONSDAG: Ting som passer perfekt inn i andre ting

Det er noe spesielt tilfredstillende med å se to ting som vanligvis ikke hører sammen fusjoneres helt sømløst.

b
a

Vi har alle den venn(innen) om innstendig maser om at hen har «litt OCD» fordi vedkommende sorterer t-skjortene sine i kronologisk rekkefølge. Å påberope seg en potensielt invalidiserende lidelse ikke er en særlig fornuftig måte å beskrive seg selv på (til alle med OCD der ute: You the real MVP), men når det er sagt så er det noe tilfredsstillende med å se to ting som vanligvis ikke hører sammen fusjoneres helt sømløst.

For å imøtekomme den nye mediehverdagen har vi denne uken gjort som BI gjorde og kastet en sinnsvak, firkantet idéball i lokalet til INSTATIRSDAG-redaksjonen og kommet frem til at det må da være OK å skrive om en #tag og ikke bare @brukernavn, samt flytte til en onsdag. Fordi det passer sånn. Så, fra oss til deg, de beste bildene fra #thingsfittingperfectlyintootherthings.

Følg gjerne også tumblr-en Things Fitting Perfectly Into Other Things  og/eller/ikke NATT&DAG på Instagram.

millefolia

@millefolia

paulik

@paulik

mattwagner

@mattwagner

frauvogel

@frauvogel
sagasavage

@sagasavage

sprint84

@sprint84

rachlizg

@rachlizg

@rachelbeetz

@rachelbeetz

_marge_

@_marge_

_lrg_mrg_

@_lrg_mrg_

@neeenbean89

@neeenbean89

candystations

@candystations

kbyrum

@kbyrum