Vik Lysne svarer: – Irgens tillegger oss meninger vi ikke har

I jussen er det viktig å kunne skille mellom det som er klart og det som skal problematiseres. Det er klart at en straffutmåling skal være konkret og individuell og at alle omstendighetene rundt en straffbar handling derfor kan ha relevans. Les også: Å være utro er kanskje dårlig gjort, men det er lov Det problematiske er rettens bruk av regelen om «berettiget harme» i en voldssak der utroskap var fornærmedes eneste provokasjon. Kine Irgens og Juss-Buss klarer ikke å se dette skillet. I sitt debattinnlegg fra 1. november tillegger Irgens JURK en rekke meninger vi ikke har. Både Irgens og jeg skriver for å forsvare våre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X