Ebola-fritt Sierra Leone feirer seg selv med musikkvideo

Sierra Leone feirer at verdens helseorganisasjon forrige uke erklærte Sierra Leone for ebola-fritt og at Centers for Disease Control and Prevention har fjernet sine reiserestriksjoner for landet. I den forbindelse har mobiliseringsorganisasjonen SMAC, en organisasjon som virkelig har forstått den nye mediehverdagen, laget en musikkvideo hvor de markerer utryddelsen av virussykdommen. I videoen viser en rekke yrkesgrupper sitt engasjement rundt håndhygiene med azonto-dans (noe John Carew drev med allerede i 2013, som om vi trengte ytterligere bevis på at den mannen er en visjonær), legg særlig merke til gravferdskonsulenten rundt 1.40 ut i videoen. *Siv-stemme*: Morna ebola!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X