– Kritikken av APs anmeldelse av Ryan Adams 1989-cover er et håpløst forsøk på å gjenskape engelske medier

Ryan Adams covrer Taylor Swifts «1989». Svein Andersen (Aftenposten) skriver en anmeldelse av den. Torgeir Holljen Thon (NATT&DAG) bestemte seg for å kritisere anmeldelsen. Ikke bare ett eller to avsnitt, men hele jævla anmeldelsen. Det er ikke ofte jeg leser en kritikk av en anmeldelse av en coverversjon av et album. Dessverre fikk den meg til å sette Redbull-en i sangstrupen, så her kommer noe dere ikke har lest før, nemlig en kritikk av en kritikk av en anmeldelse av en cover av et album. Slik lyder tittelen til Thons Cover­Album­Anmeldelse­Kritikk (CAAK): «For Aftenposten er det overraskende at man kan være popstjerne og god låtskriver […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X