– Kritikken av APs anmeldelse av Ryan Adams 1989-cover er et håpløst forsøk på å gjenskape engelske medier

Ryan Adams covrer Taylor Swifts «1989». Svein Andersen (Aftenposten) skriver en anmeldelse av den. Torgeir Holljen Thon (NATT&DAG) bestemte seg for å kritisere anmeldelsen. Ikke bare ett eller to avsnitt, men hele jævla anmeldelsen. Det er ikke ofte jeg leser en kritikk av en anmeldelse av en coverversjon av et album. Dessverre fikk den meg til å sette Redbull-en i sangstrupen, så her kommer noe dere ikke har lest før, nemlig en kritikk av en kritikk av en anmeldelse av en cover av et album. Slik lyder tittelen til Thons Cover­Album­Anmeldelse­Kritikk (CAAK): «For Aftenposten er det overraskende at man kan være popstjerne og god låtskriver […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.