– Tanken på at mine foreldre vil trenge min hjelp, skremmer meg

En kveld for en ukes tid siden sto jeg under en gatelykt på fergeleiet i Moss, og bladde i septemberutgaven av N&D mens jeg ventet på ferga. Jeg skulle hjem til foreldrene mine noen dager. Da jeg kom til kommentaren «Ungdommens valg» ble jeg tankefull. Der kunne jeg lese at 87 prosent av velgerne mellom 18 og 30 år mener eldreomsorg bør prioriteres, ifølge en etterspurt Norstat-undersøkelse. Man skulle tro at de yngste velgerne var mest opptatt av seg selv og sin livssituasjon. Som det konstateres i kommentaren: er ikke resultatet litt oppsiktsvekkende? At unge mennesker mellom 18 og 30 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X