Susanne Sundfør: – Jeg synes det er fint når folk er litt annerledes

Raymond og Susanne skapte overskrifter i såkalt voksenmedia da de kysset under utdelingen av Spellemannprisen i januar i fjor. For å utnytte den kjemien ba vi Norges nakneste vokalist intervjue Norges beste, før Sundførs sjette studioalbum, som kom 8. september. Det ble en intim samtale om kjærlighet, fylla, tristhet, foto, miljøaktivisme og mye mer. Raymond: Hei Susanne, blir du irritert når jeg sender deg låter på Facebook-chatten, ell? Susanne: – Har du sendt meg en låt nå? ​ Jeg sendte deg Ace Frehleys «Fractured Mirror» for en tid tilbake med et ønske om at du skulle covre den. Jeg tror jeg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X