Susanne Sundfør: – Jeg synes det er fint når folk er litt annerledes

Raymond og Susanne skapte overskrifter i såkalt voksenmedia da de kysset under utdelingen av Spellemannprisen i januar i fjor. For å utnytte den kjemien ba vi Norges nakneste vokalist intervjue Norges beste, før Sundførs sjette studioalbum, som kom 8. september. Det ble en intim samtale om kjærlighet, fylla, tristhet, foto, miljøaktivisme og mye mer. Raymond: Hei Susanne, blir du irritert når jeg sender deg låter på Facebook-chatten, ell? Susanne: – Har du sendt meg en låt nå? ​ Jeg sendte deg Ace Frehleys «Fractured Mirror» for en tid tilbake med et ønske om at du skulle covre den. Jeg tror jeg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.