FRA ARKIVET: – Jeg kommer fortere med dyr fordi de tenner meg mer

Denne saken ble først publisert 11. april 2011, og har siden vært en leserfavoritt. Derfor børster vi støvet av artikkelen og trekker den frem for alle dere der ute – furries, zoofile og andre jevne ND-lesere. Velbekomme!

Norges største zoofile forum Beastsex Norge ble lagt ned av myndighetene allerede i 2004, kun to år etter lansering. I kjølvannet av nedleggelsen oppstod raskt et nytt og mindre community, ZooNorge, der medlemmene ligger lavere enn noensinne etter den nye lovendringen i 2010.

Vi møtte en av dem,  26 år gamle «Maiken».

Når begynte du å tenne seksuelt på dyr?
– Jeg var vel fjorten eller femten år gammel da jeg så noen bilder av jenter som hadde sex med hunder og følte jeg måtte prøve noe liknende selv.

Hvilke(t) dyr fantaserer du om?
– Det går mest i hunder og hester. Jeg har alltid drømt om å bli tatt bakfra av en stor Rottweiler eller Grand Danois mens fremmede ser på. I virkeligheten derimot har jeg aldri hatt sex med dyr foran noen andre. Det blir altfor sårt og personlig. Men hester synes jeg er flotte og maskuline dyr. Veldig store. Har du sett en hest stiv?

Ja, faktisk.
– Da vet du hva jeg snakker om. Men å bli penetrert av en hest er jo livsfarlig, i og med at hingster ikke akkurat er de ømmeste elskerne. Skvetter den, er du jevnet med stallgulvet. Har du sett den filmen med mannen som får den i analen av en svær hest? Plutselig blir hesten altfor ivrig, og går fatalt langt inn i han. Herregud.

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.