Foto: Leyla Avsar

– Portugals ruspolitikk er ikke perfekt, men den funker

Det er lett å glemme at Lisboa er åsted for et av Europas mest progressive ruspolitiske eksperiement. Ikke som Amsterdam – hvor neonskilt viser turistene vei til «The best coffee shop experiences» og hasjpiper selges billig til gira 16-åringer på klassetur. I Lisboa er de mest populære kakene hasjfrie, og turistene er mer opptatt av å kjøre gamle trikker enn å finne designerdop. Det er vanskelig å unngå forspørsler om å kjøpe rusmidler på gata, men kvaliteten er ingen attraksjon i seg selv. Det er også lett å glemme at Lisboa fram til for kort tid siden var hovedstaden i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X