Videopremiere: Madi Banja & Lorentz – «Du och jag»

– Allt är Gucci nu, allting Louis nu. 

b
a

Mens de aspirerende hipsterne i Norge bruker livet sitt på å fasilitere et lavterskeltilbud for alle som synes det virker givende å dokumentere det veldige inntaket av boksøl og pølser, har Söder-ungdommen plassert seg i andre enden av skalaen med Louis Vuitton, skumpa og high-end-estetikk. I front for denne konstruerte luksus-shticken, som til alt overmål er gjennomførbar selv om alle har deltidsjobb på McDonalds, finner man Lorentz.

Han ble kjent gjennom brødrekonstellasjonen Lorentz & Sakarias, men fikk sitt store gjennombrudd med låten «Där dit vinden kommer». Kombinasjonen av naivistisk sjarm, elektronisk musikk og rap sett gjennom et pop-kaleidoskop gjorde ham en til av Skandinavias mest hypede artister i 2014.

Nå er han tilbake i samspill med svensk-gambiske Madi Banja, med nok en sterk låt. «Du och jag» er akkompagnert av en musikkvideo hvor et slags Brokeback Mountain-esque nachspiel utspiller seg i de tidlige morgentimer på en strand.