Unge Høyre-leder: – Høyre er håpløst utdatert i spørsmål om bioteknologi

Det er ikke de unge som ikke har tatt inn over seg kompliserte etiske problemstillinger i debattene om bioteknologi. Det er snarere enkelte partier, deriblant mitt eget, som er håpløst reaksjonære i mange av disse spørsmålene. I vinter inviterte Bioteknologirådet videregående skoler over hele landet til å bli med på Ungdommens bioteknologiråd. Gjennom prosjektet ble videregående skoleelever invitert til å diskutere sentrale problemstillinger knyttet til gen- bioteknologi, og fremme sine synspunkter. Godt over 1000 elever fra i alt 62 klasser i 17 ulike fylker deltok i undersøkelsen, og for litt over en uke siden ble resultatet overlevert helse- og omsorgsminister […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.