– Det som oppstår når farger møtes, kan ikke forklares med hverdagslig språk

– Vi lever i en verden oversvømmet av bilder og informasjon. Kunsten skal kunne frigjøre seg fra den virkeligheten som vises i nyhetsmediene. Den skal kunne komme forbi klikkjournalistikken på VG. Atelieret er en slags avskjermet verden og det som skjer der tilbyr et alternativt bilde på virkeligheten, sier kurator Kristine Øksendal. Hun står bak gruppeutstillingen Det poetiske språket som vises på Galleri Bakrommet på Ulving kunsthandel i Tønsberg i hele sommer. Aurora Passero, Sebastian Helling, Mickael Marman, Sandra Vaka Olsen, Christian Tony Norum og Arild Tveito er invitert til å delta. Tittelen Det poetiska språket er hentet fra forfatteren […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X