– Det som oppstår når farger møtes, kan ikke forklares med hverdagslig språk

– Vi lever i en verden oversvømmet av bilder og informasjon. Kunsten skal kunne frigjøre seg fra den virkeligheten som vises i nyhetsmediene. Den skal kunne komme forbi klikkjournalistikken på VG. Atelieret er en slags avskjermet verden og det som skjer der tilbyr et alternativt bilde på virkeligheten, sier kurator Kristine Øksendal. Hun står bak gruppeutstillingen Det poetiske språket som vises på Galleri Bakrommet på Ulving kunsthandel i Tønsberg i hele sommer. Aurora Passero, Sebastian Helling, Mickael Marman, Sandra Vaka Olsen, Christian Tony Norum og Arild Tveito er invitert til å delta. Tittelen Det poetiska språket er hentet fra forfatteren […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.