Yahya Hassan: – Hipstere er farligere enn jihadister

– HIPSTERNE ER MEGET FARLIGERE END JIHADISTERNE. To timer ut i en nervøs formiddag på Cappelen Damms bokhandelkafé Elling, sier Yahya Hassan endelig noe vi kan bruke som vinkling. – Hipsterne, de går rundt og gjemmer seg bak fargerikt tøy og stort skjegg og morsomme briller og baklengs caps, og vi kan ikke se hva de er. Men jihadistene, de kjenner vi igjen på en mils avstand. Jeg tror hipsterne er den sanne trussel for den sikkerhetspolitiske dagsorden. Han ser på kompisen sin (en tykk, merkelig mann fra den danske statskanalen DR, som glisende filmer alt Hassan sier med en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X