Suksessoppskriften ligger i kombinasjonen av folkemord og musikal

Musikaler er en sjanger mange elsker å hate. Det er ikke bare det at folk synes musikaler er frastøtende – det fungerer også som en slags identitetsmarkør. Ved å påpeke at du ikke er typen som liker musikaler, signaliserer du at du er kvalitetsbevisst, og ikke går for tankeløs, lett underholdning. Men linjen som skiller hat og kjærlighet er – som kjent – nokså tynn, og det er sannsynlig at selv den mest innbitte hateren blant oss liker enkelte musikaler: Når selveste David Byrne, mesteren av punk og smartingmusikk, har komponert en musikal med den litt korny tittelen Here Lies […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X