«Harry Potter og snikislamifiseringen» og andre barnebøker for konspirasjonsforeldre

NATT&DAG guider deg til barnebøkene for deg som ønsker å gi barna dine innblikk i den virkelige sannheten.

b
a

Denne saken ble først publisert i NATT&DAGs konspirasjonsutgave.

HER I VESTEN
står verdier som ytringsfrihet, frihet og respekt for individualisme sterkt. Men friheten til å bestemme over egen barneoppdragelse er under angrep, og angriperne har sterke våpen, som latterliggjøring, tvang og Gunnar Tjomlid. Meslingutbruddene i USA og Europa viser at det er et stort marked for dem som ønsker å oppdra barna sine på sin egen måte. Så hvordan overbevise ditt barn om hvordan ting egentlig henger sammen når hele verden sier noe annet? Vi har laget barnebøkene som hjelper deg.

Skjermbilde 2015-04-21 kl. 13.41.05

Tassen oppdager at flybensin ikke smelter stål.
Tassen elsker frihet og demokrati. Men han elsker ikke at myndighetene prøver å skjule sannheten. Etter lange netter på internett finner Tassen ut Bush-administrasjonens forklaringer om 9/11 ikke henger helt på greip.

Karsten og Petra legger merke til at jødene kontrollerer mistenkelig mye av verdens pengereserver.
Karsten og Petra blir med bestefaren til Karsten for å åpne sin første bankkonto! – Hvem eier egentlig alle bankene og alle pengene, spør Karsten. – Det er jødene det, svarer morfar og spytter på bakken. – Jødene? Spør Petra. Hvordan kan de eie alle pengene og bankene? – Jo, nå skal du høre, svarer morfar.

– Hvem eier egentlig alle bankene og alle pengene, spør Karsten. – Det er jødene det, svarer morfar og spytter på bakken.

Albert Åberg sloss mot Big Pharma.
Etter å ha fått en ny lillebror, Autisme Åberg, bestemmer Albert Åberg seg for å nøste opp i trådene

Skjermbilde 2015-04-21 kl. 13.40.58

Fantorangen oppdager sannheten om Holoca$h.
Fantorangen er en snabelrar liten fyr. Men det betyr ikke at han er en jævla idiot.

Kaptein Supertruse blir forgiftet av chemtrails.
Kaptein Supertruse kjemper for sannhet, rettferdighet og alt som er krympefritt og bomullsmykt. Den siste tiden har han imidlertid ikke følt seg så bra. Han blir fort sliten, og ligger mye ute på plenen og synes synd på seg selv. Hva kan det være, spør han seg selv og titter opp på himmelen.

En pingles kronikk blir refusert av politisk korrekt venstrevridd media.
Etter å ha skrevet for seg selv i dagboka si, bestemmer Greg seg for å sende inn to kronikker, en om innvandring og en om feminisme. Selv om kronikkene har gode poenger, våger ingen av kommunistene i norsk presse å trykke dem.

Greg bestemmer seg for å sende inn to kronikker, en om innvandring og en om feminisme. Selv om kronikkene har gode poenger, våger ingen av kommunistene i norsk presse å trykke dem.

Skjermbilde 2015-04-21 kl. 13.40.25

En pingles dagbok blir overvåket av CIA og NSA.
Av og til stinker det å være liten. Og ingen vet dette bedre enn Greg Heffley. Hans eneste form for privatliv er dagboken hans. Eller er det det?

Etter å ha sett pasientene sine få lite ut av såkalte medisiner som ikke gjør stort annet enn å forgifte kroppen, bestemmer Doktor Proktor seg for å lansere et nytt alternativ: Doktor Proktors homøopatiske pulver.

Doktor Proktor mister legebevilgningen fordi legemiddelindustrien er redd for homøopatiens beviste virkning.
Etter å ha sett pasientene sine få lite ut av såkalte medisiner som ikke gjør stort annet enn å forgifte kroppen, bestemmer Doktor Proktor seg for å lansere et nytt alternativ: Doktor Proktors homøopatiske pulver. Big Pharma og deres lojale hund Legeforeningen har andre planer.

Karsten og Petra avslører rektors forbindelser til Frimurerlosjen.
Karsten og Petra begynner i tredjeklasse. Den første dagen holder rektor velkomsttale. Se på den fine ringen, sier Karsten. Er det en giftering spør Petra. Karsten og Petra ler. De er nemlig barn og synes ting som sex, kjærlighet og giftemål er flaut. Nei, den ringen symboliserer noe enda mektigere enn ekteskap, sier lærerinne Larsen og tar et dypt trekk av sigaretten sin.

Muldvarpen finner raskt ut at det er større krefter enn først antatt som står bak.

Skjermbilde 2015-04-21 kl. 13.40.37

Muldvarpen som ville finne ut hvem som hadde bæsjet på hodet hans og fant ut at det var Illuminati.
Den lille muldvarpen stikker hodet opp av jorda for å se om sola har stått opp, og akkurat da lander en bæsj rett på hodet hans! Han bestemmer seg for å finne synderen. Først går han til kaninen, men den nervøse kaninen bønnfaller Muldvarpen om å bare la det ligge og sier han ikke må grave mer i det. Muldvarpen finner raskt ut at det er større krefter enn først antatt som står bak.

Rampete Robin gjør det han må for å bekjempe Eurabia.
Rampete Robin elsker landet sitt, og han elsker rasen sin. Det kan nesten virke som om han er den eneste. Derfor er han nødt til å gjøre noe grusomt, men nødvending.

Skjermbilde 2015-04-21 kl. 13.40.48

Harry Potter og snikislamifiseringen
Når Harry fortsetter på Galtvort etter ferien, har det skjedd flere rare forandringer. Hermine har dekket til det vakre håret sitt for å ikke «støte noen», Humlesnurr har innført ytringsansvar og kantina serverer bare halalkjøtt fordi det er «praktisk».

Mormor og de åtte ungene avslører FNs klimapanel.
Det er godt å ha en mormor som kan svare når man lurer på ting. Hvorfor er det for eksempel så kaldt når FN har bestemt at vi er midt i en menneskeskapt global «oppvarming»? Et så godt spørsmål kan ikke engang mormor svare på.

Hermine har dekket til det vakre håret sitt for å ikke «støte noen», Humlesnurr har innført ytringsansvar og kantina serverer bare halalkjøtt fordi det er «praktisk».

Skjermbilde 2015-04-21 kl. 13.39.55

Pippi Langstrømpe og The New World Order.
I utkanten av den lille byen lå en gammel, forfallen hage. I hagen lå et gammelt hus, og der bodde en jente på ni år helt alene. Hun hadde ingen foreldre som bestemte over henne. Den eneste som bestemte over henne var de korrupte monstrene i The New World Order.