Foto: Mari Jørgensen

Kristian Berg Jåtten: – Jeg kjenner meg igjen i å vokse opp og være annerledes

– Man ser utrolig mye yngre ut med bolleklipp og for store votter, sier skuespiller Berg Jåtten.  «La den rette komme inn» handler om mobbeofferet Oskar og vampyren Eli, begge 12 år gamle, og kommer fra oppveksten og fantasien til John Ajvide Lindqvist. Den har trollbundet både som bok og film; først svensk og deretter en Hollywood-remake. På Rogaland Teater lå både story og visuelle virkemidler tett opp mot filmen. – Mordene i stykket er brutale, det jeg liker så godt med denne historien er at disse drapene ikke skjer for å være skumle eller ekle, som på mange splatter-grøssere og lignende. Drapene må til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X