Foto: Mari Jørgensen

Kristian Berg Jåtten: – Jeg kjenner meg igjen i å vokse opp og være annerledes

– Man ser utrolig mye yngre ut med bolleklipp og for store votter, sier skuespiller Berg Jåtten.  «La den rette komme inn» handler om mobbeofferet Oskar og vampyren Eli, begge 12 år gamle, og kommer fra oppveksten og fantasien til John Ajvide Lindqvist. Den har trollbundet både som bok og film; først svensk og deretter en Hollywood-remake. På Rogaland Teater lå både story og visuelle virkemidler tett opp mot filmen. – Mordene i stykket er brutale, det jeg liker så godt med denne historien er at disse drapene ikke skjer for å være skumle eller ekle, som på mange splatter-grøssere og lignende. Drapene må til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.